Sunday

hallå i stugaan :)
Idag så har jag varit hos min gudmor på kalas för att fira hennes barn, dom fyllde år i sep/nov. Fast jag och Jennifer hade redan firat dom. Deras present från oss var cybertown och sen åt vi middag på en restuarang, fast det var för någon månad sedan, så nu fick vi komma på släktkalas som tack för "presenterna" hehe.
Vi sjöng singstar, och det äger jag på (not).:p ahah, dom var jätte duktiga fast dom var sju och tio år!
Dom vann hela tiden, men dom hade väl övat mycket,:)

Sedan var vi tvunga att dra, vi åkte till vällingby centrum och julhandla lite. Jag och mamma skulle köpa julklappar åt pappa och Jennifer så vi gick inte med dom, så vi gick tillsammans och valde vd dom skulle få. Och centrumet är ju ganska stort, så det var en på miljonen att vi inte skulle stöta på dom :P och det gjorde vi ju inte som tur var.
Om jag berättar vad jag köpte så tror jag att min syrra skulle se(eftersom hon spanar in min blogg), så jag kan säga någon annan dag efter jul.

Efter det så åkte vi he och åt på Lilla Asien som ligger vid rålis typ. Dom har jätte god mat där, så jag rekomenderar det :) till alla som gillar thai mat såklart ;).

Just nu sitter jag inne på Facebook och msn, gör inget speciellt, läser min kompis blogg , Ifirtw.blogg.se (cleo), spana in henne ;D

Nu ska jag dra, men imorogon är jag leeediiig yesyesyes, så jag ska träffa cleo imorogn efter hon har slutat school.
Byebye//CL

Aloha!

Jag vet att jag inte har skrivit något på jätte länge, förlåt för det :// nu till alla som säger att jag ska skriva mer så ska jag försöka (inte lova) att skriva så mycket jag hinner, men nu när inte mina veckor är fullproppade med prov och shit så ska det nog gå bra :)
Jag gjorde inte så mycket förra veckan. Gick bara i skolan, va med någon kompis och sånt. Sen i fredags så var jag på skolfesten, "jätte" roligt, sen så gick vi hem till Tove och jag sleepade over. Det var uber niice. Idag så gick vi hem till mig och kollade på Madagaskar 2 hahah, fan vad vi garvade åt dom där aporna hahahahah. uush, vi kunde inte sluta skratta:D jaa vi kan vara allmänt sjuka ibland ;) hehe.
På måndag är jag leeedig YESYES, för vi har elevensval nästa vecka, och då har jag matte (jätte tråkigt), men ändå jag kan höja mig i matte då hihi. Så jag vet faktst inte vad jag ska gör på måndag, ut på stan och julhandla lite, who knows ;)
Måste köpa till mamma, pappa och jennifer. Jag vet på ett ungefär vad jag ska köpa till dom, så det är ju bra hehe.
Just nu sitter jag och chattar lite med Cleo,  men jag ska dra nu.
Skriver tomorrow //C

RSS 2.0