C

Heej, gud vad den här veckan har varit varm! Jag har nog legat  på straden varje dag så jag har inte skrivit något på min blogg, jag börjar från måndag:

Måndag: I måndags så träffade jag Linn, för vi har inte träffats på över en månad, vi gick till stan oc kollade lite. Sedan åkte vi hem till mig för det började ös regna (tråååkigt) och jag hade shorts på mig så jag blev jätte blöt. När jag hade bytt om så åkte vi till henne och åt middag och hade lite trevligt :)
Vi satt och kollade på  bilder från Italien, eftersom Linn var där (A)
Sen kom pappa och hämtade mig, orkade inte åka kominalt ;)


Hahaha hon ser lite cp ut men det är hon inte, sööt <33


Tisdag: Vi ska kanske köpa en Jeep tydligen, så vi skulle åka och titta på Jeepar, men innan det skulle vi träffa min morbror och min kusin Pebles för dom var i Stockholm och skulle åka till Möja, för dom hade varit i Skåne på bröllop, så dom skulle ta båten ifrån Stockholm till Möja. Dom satt på pizza hut när vi kom. Vi stog där och pratade med dom. Sedan ville Pebles gå runt och kolla lite på stan, jag visade henne runt och hon köpte lite saker. Mamma, pappa och Krister (morbror) gick till en bar och drack öl, medans vi lodade runt på stan. Vi tog en varsin drick på Espresso House, hon hade aldrig varit på det Caféet så jag föreslog det, hon tyckte det var ett bra cafe :) hehe
Sen så gick vi till baren där dom satt, ocj tog en cola och prata/skratta haha :D
Sedan var dom tvungna att åka till båtarna, men vi bestämmde en tid då Pebles skulle komma tillbaka, hon kommer den 5 augusti ! :D


Onsdag: I onsdags så låg vi på stranden och latade oss ;), det var jätte varmt så man badade ju också. Vi badade på vanliga stället som ligger på Värmdö.

Torsdag: I torsdags så åkte vi och kollade på Jeeparna, och vi är ganska säkra på en :), jag fick välja vilken färg hehe(A) jag valde den mörk röda färgen ;) Sen så åkte vi till Täby centrum för att köpa en present till lilla Saga som fyllde år i onsdags, för hon ska ha kalas idag (lördag) :) haha

Fredag: Vi har tröttnat på badet som ligger på Varmdö, så vi åkte till "´Blå lagunen" som ligger på Ekerö, Gropen.
Det är ett speciellt bad, det känns som om man badar i Medelhavet hehe :P Vattnet var turkost och jätte skönt!
Solen stekte och man låg och solade sig, och det fanns ett jätte stort sandberg där man kunde ligga och sola, men det var så många människor där. Så jag rekomenderar det badet till alla. Det kostar 40 kr inträde.



Pappa tyckte att jag såg ut som en fluga, men det tycker inte jag :P haha



Man kanske inte ser att det är så turkost här, men det var det :)

Efter badet så grillade vi på gården och hadedet myysigt! :)

Lördag: Idag så ska vi på kalas hos Saga som fyllde hela 5 år i onsdags (Grattiis). Vi köpte en rosa Hello Kitty klocka, fö hon gillar att lära sig klockan :) det är ju bra. Så vi ska grilla med dom och fira Saga såklart :D
Just nu sitter jag här vid datan, ska snart gå och duscha.



Men vi hörs PUSSAR OCH KRAMAR (L) // C

C

Heej allihopa!
Jag är jätte ledsen men har inte kunnat skriva någonting, har tagit en lite paus från bloggandet, och så har jag haft fullt upp :) Jag har badat mycket med Cleo, vi har badat på Grisslingehavsbad, as najs!

Cleo gjorde ett najisgt hopp haha!

Nu har jag äntligen fått träffa min kusin Pebles och min farbror som jag inte har träffat på 8 hela år! (tyvärr så kunde inte min andra kusin Sassa komma, fär hon jobbar uppe i Åre, dom bor där).
Vi var i Stockholmsskärrgård på Möja, för min morbror är bagare så han bakade åt ett cafe där, medans Pebles hjälpte till :) Det var as kul och så var det jätte varmt ! Jag, Jennifer (min syrra) och Pebles satt och prata hela tiden, man hade ju så mycket att prata om. Vi gick ner till några klippor och satte oss där och sola, sen bestämmde Pebles och jag att vi skulle gå ner och känna på vattnet. Sen kom det vågor som blötte ner oss haha. Sen ber hon mig att kliva ner till hennes sten som hon stog på, och det var massa alger på den stenen så jag fattade att det var halt, (vad tror ni vad jag gjorde) jag for ner i vattnet, men jag landade lika snabbt i vattnet som jag kom upp haha, och min syrra som stod och tog kort på oss fick så klart med det !



Pebles och jag hehe, det var faktist varmt i vattnet!



Här händer den fruktansvärda olykan, men som sagt, det var ju varmt i vattnet ;) hehe

Om två veckor så kommer både Sassa och Pebles till Stockholm, och då ska dom bo här en stund, vi ska bo uppe i mina syrras lägenhet, vi ska gå på grönan och så ska jag och Pebles kanske gå och se "Sex and the City the movie".
(vill så gärna se den!) Och så klart så kommer vi festa en hel del ;)))

Imorgon kommer jag få träffa Linn som jag inte har träffat på över en månad, för att hon var på konf.läger och jag var på konf.läger, sen drog hon till Italien (lyckos henne, jag har inte åkt någonstans i sommar, jag är så van att jag reser bort från kalla Sverige, men det var inte så trisst som jag trodde att lovet skulle bli :) ).
Så vi ska till stan och fika, jag ska ta lite bilder :)

Nej nu måste jag dra, men ni får ha det aas bra, PUSS LOVE<33


À la Emma!

Jag tycker att programet À la Emma är jätte bra!
Man visste ju inte att hon var så duktig på att laga mat, man blev ju överaskad att hon kunde stå vid spisen och laga mat.




Haha, mina favvorit avsnitt var nog när hon var i London och bara sprang in i Pete Dorthey :P Han är så bra, han sjunger as bra!!


Och såklart dagens avsnitt när hon var i Los Angeles, USA.
 Så À la Emma får ett stort + av mig :)

^^

Idag så var jag och badade på Solivks badet istället, för vi var först och hämtade bilen och det tog en evighet, så vi var klara vid ett ungefär, sen så orkade inte vi åka ända till Värmdö, så vi åkte och hämtade våra strandsaker och åkte till Solviksbadet istället :), vi låg där och solade, sen gick jag och tog ett dopp :P
Men imorgon så kommer det bli varmare , typ 26 grader och sol, då kommer vi åka till Varmdö :), och min kompis Cleo kommer hänka, nej nu måste jag gå för Gosth Wisperer börjar nu !
Byebyee!

Sola & bada!!


     


God morgon allihopa !

Aah vilken härlig dag, solen gassar och stranden väntar på mig !
Jag äälkskar sommaren så mycket, det är ju min favvo årstid.
Vi ska åka till Engby badet tror jag, elr så blir det något annant bad, kanske man ska bada i östersjön, Grisslingehavsbad som ligger i Värmdö. Jag tror vi sattsar på det!
Idag så kommer jag inte göra så mkt förutom att sola och kanske doppa sig lite, vem vet?.
Det kommer nog bil en dag då man bara slappar.

Jag hoppas verkligen att jag kommer få träffa mina kusiner som jag inte har sätt på 8 år :O.
Dom bor i Åre, fast sen kommer min morbror att åka till Möjö (som ligger i Stockholmsskärrgård) för att jobba på ett bageri, för han är bagare. Och då kommer mina kusiner att följa med :D Det kommer bli suuuper!
Nepp nu måste jag dra!, puss o kram!



                                                                               


Nicole Richie.

Är det någon som tycker att Nicole Richie har en bra stil?? För det tycker jag!
Hon har alltid så snygga kläder som man bara måste ha, det är licksom ett helt måste, den här outfiten som hon bär här är en av dom som jag tycker är snygg :




Jag tycker att den här är en slapp och bra stil som passar till allt, gå på stan, ta en fika, ja om man inte orkar ha på sig värsta grejerna så är det här en riktigt bra stil!

Varm kväll!

Jag kom hem för en halv timme sen, jag ar varit med tove nu, vi gjorde inget speciellt faktist.
Vi träffades vid donken, jag tog en glass med chokladtopping och hon en pommes. Vi satt där och snacade en stund tills vi tröttnade och gick. Sen gick vi mot parken och satte oss på en varsin gunga och satt och snackade haha ;)
Sen så såg jag ch tove ett barn som trillade ner frn klätterställningen, hon landade med huvudet först, fy vad hemskt det var att se det, hon började as grina :/
Sen så var det ett till barn som trillade ner från någon jävla gung bil haha, sjukt.
Parklekar är inte bra för små barn.

 Det var så varmt ute, men tove tkt det var jätte kallt, menhon mådde inte så bra så jag kan förstå det!
Jag och tove hade lite tråkigt, det ända vi gjorde var att prata, men det är ju roligt iför sig, men vi satt och väntade på en person men den personen kom aldrig, så vi gick hem.

Så nu sitter jag här vid datan och är inne på FB,My space och Posh24 (bästa skvaller sidan) på internet.!

Imorgon ska jag nog åka och bada tror jag, vi måste hämta bilen på verkstaden för det var fel på bromsarna, så jag hoppas vi åker ut till en fin badstrand.

Puss //C


boooring!

Hallå där, gud vad jag har tråkigt, jag sitter här och väntar på att få träffa Tove...
:), ja, idag har det inte hänt så mkt, har bara latat mig, tagit den tid jag behöver för att fixa till mig, tills jag ska gå ut, och det är ju skönt, istället för att stressa på sig kläder och smink innan man ska till skolan, så att stressa är ett BIG no no!
aahh, tiden går så sakta... Jag och Tove har inte ens bestämt en plats där vi sa mötas :P, man kanske ska take the phone and call her! Se ya Ciao(L)


Lite om mig

Namn - Cassandra Lundblad
Födelsedag - 15 mars
Hemstad - Stockholm
Ögonfärg - Grön bruna
Hårfärg - Blond
Längd - 170 cm
Högerhänt/vänsterhänt - Höger
Högerfotad/vänsterfotad - Ee, vet inte, typ höger?
Stjärntecken - Fisk
Skostorlek - 38/39 brorpå skorna
Är dina föräldrar skilda - Nej
Skor idag - Vita ballerina från 'friis and company' 
Svagheter - Vet ej
Rädslor - Spindlar
Mål för året - Shoppa och sola så  man blir brun
Mest använda fras på msn - asså,haha
Det första du tänker på när du vaknar - Jag tänker inte på något speciellt
Mest saknade minnet - Dalarna
Kändis du blivigt gämförd med - Em Mischa Barton har hänt att någon har sagt, annars vet jag inte
Storlek på kläder - S/M

Favortier:
Färg
- varejerar på humöret
Mat - Pasta
Sport - Taekwondo
Djur - Katt, har en
Glass - Citron sorbe och choklad glass
Affär - Gina tricot, HM, SALT , Vero moda, top shop m.m
Sallad - Grekisk
Skådespelare - Rachel Bilson, Nicole Kidman, Jude Law m.m
Låt - Har många
Nummer - 3
Årstid - Sommar såklart 
Parfym - Ralph Laurent , cool fast har många fler

Vänner & Livet;
Vad vill du bli när du blir stor - Kriminal tekninker
Vem av dina vänner är mest lik dig - Jag tror faktist ingen är lik mig, och det är ju bra, alla har sin egna stil
Vem är mest högljudd - Lenox så klart
Vem får dig mest att skratta - Tove
Vem har du känt längst - Linn och Nemo
Bästa känslan - Glädje
Värsta känslan - Sorg
Vart vill du bo i framtiden - USA, annars Sverige
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara - Inget speciellt, är nöjd som jag är :)
Hur länge tror du att du kommer leva - Jag hoppas till över 90 år (A)(A)

Har du någonsin;
Varit kär - Ja, klart
Blivit dissad - Mm
Rymt hemifrån - Typ
Föreställt dig ditt ragg naken - Nej haha
Skolkat - Jadå
Sovit utomhus - Jupp
Gråtit i skolan - Haha ja
Velat bli modell - Yesbox
Varit otrogen - no
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - jupp
Sett en död människa - aa
Druckit alkohol - Ja
Använt droger - That's a big no no
Ätit sushi - Jaaa älska
Varit på scen - klart
Snattat - haha aa med tove ;)
Retats - Ja, det är jag bäst på!

Tisdag kväll

heeej!
I söndags så konfirmerade jag mig, det  var jätta roligt, fast det var lite spännt när man skulle gå upp på scenen och sjunga med några andra. haha, men nu är det äntligen avklarat ! Jag fick massor med fina saker, pärlörhängen, halsband, andra örhängen, pengar och en Rosa kamera!! :D:D:D Äntligen har jag fått en egen kamera, jippie!
Är jätte glad!

Idag så var jag på stan med mamma och pappa, jag shoppade lite, jag köpte hårspray,en jeans väst från gina tricot,ett par solisar as snygga från cubus och ett par mjukisshorts från HM.

Just nu så sitter jag här vid datan och har jätte tråkigt :/
Imorgon ska jag träffa Tove, hoppas att jag hinner träffa Linn där emellan, har inte träffat henne på tre hela jävla veckor, saknar henne så himla mkt !

nu måste jag dra, ha en trevlig kväll, pussar(L)


RSS 2.0